NME-centrum de Groene Bol is in staat om door de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers 7 dagen per week de deuren te openen. Het NME kent géén geldelijke vergoeding, maar u komt wel terecht in een ‘warm nest’ waar iedereen met respect met elkaar omgaat en er veel waardering is voor uw inzet. Natuurlijk zijn onze vrijwilligers altijd welkom op het landgoed en hebben ze bijzondere voorrechten.

 

Maar… we kunnen altijd extra hulp gebruiken! Wie komt ons gezellige team vrijwilligers versterken? Ben je geïnteresseerd in natuur- en milieueducatie en vind je het leuk om je kennis over te dragen? Kom eens langs in de Groene Bol en we vertellen je over onze plannen!

Vrijwilligers gezocht

Ons NME-centrum de Groene Bol ligt op het prachtige unieke landgoed van Kasteel Keukenhof. De uitgelezen plek voor een boeiende wandeling in elk jaargetijde. Jaarlijks ontvangen wij diverse schoolklassen om samen te ontdekken wat er allemaal groeit en bloeit in de tuinen, het bos en de polders.

Wandelt u graag in een mooie omgeving, en vindt u het leuk om uw kennis over te dragen aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar?

Neem dan contact met ons op, wij zoeken versterking voor ons team Natuurwandelingen!

Contactpersoon: Brenda Clemens, info@degroenebol.nl, 0653 455 955

Ook voor andere activiteiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers om ons team te versterken.

Raadpleeg hiervoor regelmatig onze site, Facebookpagina en welzijnskompas.nl.

vrijwilligers gezocht